27 Mart 2008 Perşembe

DİĞER BLOĞUMDAN BU PASTAYLA ARKADAŞIMIN YARIŞMASINA KATILMIŞTIM BAKALIM BEĞENECEKMİSİNİZ


MALZEMELER=

1: BİR BARDAK ELENMİŞ UN

2: BİR BARDAKTAN AZ 4/3 BARDAK TOZ ŞEKER

3: 6 YUMUTA ARZUYA GÖRE LİMON KABUĞU RENDESİ(TAVSİYE EDERİM)

4: BİR PAKET ÇİLEKLİ PUDİNG,BİR PAKET MUZLU PUDİNG ARZUNUZA GÖREDE DEĞİŞEBİLİR

=YAPILIŞI=

ÖNCELİKLE YUMURTALARIN AKINI AYIRIP AKI İYİCE KAR OLANA KADAR ÇIRPIYORUZ .DAHA SONRASARISNI VE ŞEKERİ İLAVE EDİP ÇIRPMAYA DEVAM EDİYORUZ .UNUMUZUDA İLAVE EDİP YAĞLANMIŞ TEPSİYE DÖKÜP FIRINA VERİYORUZ KABARANA KADAR HİÇ AÇMAZSAK DAHA İYİ SONUÇ ALIRIZ ARKADAŞLAR.KEKİMİZ PİŞERKEN PUDİNGK LERİMİZİ AYRI AYRI KABLARDA PİŞİRİP SOĞUTTUĞUMUZ KEKİMİZİ ORTADAN KESİYORUZ(KOLAY BİR KESME YÖNTEMİ BIÇAKLA KASECEĞİMİZ YERİ BELİRLEYİP EPLE KESEBİLİRİZ)ARAYA BEN MUZLU PUDİNGİ SÜRDÜ MEYVELERLE SÜSLEYİP KEKİMİZİN DİĞER PRÇASINI ÜZERİNE KAPATTIM.ÇİLEKLİ PUDİNGİMİDE ÜZERİNE SÜRÜP SÜSLEDİM YAPIMI ÇOK PRATİK VE ÇOCUKLAR BAYILIYOR HEM PUDİNG HEM YAŞ PASTA KOLAY GELSİN

1 yorum:

Güldenceninmutfagi dedi ki...

Siten hayirli olsun arkadasim,ziyaretin icin cok tesekkür ederim.
Pastan harika olmus,emek vermissin emegine saglik arkadasim.
HAYIRLI CUMALAR.